fbpx

https://vanderweerdbouw.nl/vacatures/Dienstverlening en kwaliteit

Van der Weerd Bouw is een groeiend bouwbedrijf uit Genemuiden. In onze werkwijze leggen we de nadruk op dienstverlening en kwaliteit. Dat komt niet alleen tot uitdrukking in de materialen, maar ook in de manier waarop we omgaan met elkaar en met onze klanten. Met respect en wederzijds vertrouwen. We hebben een flexibele instelling tijdens het bouwproces inzake speciale wensen of laatste aanpassingen. Samen werken naar een goed eindresultaat, dat voldoet aan de wensen, is ons doel.

Waarom kiest u voor Van der Weerd?

Kan ik vrijblijvend een offerte aanvragen? U kunt geheel vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen en eventuele vragen stellen waarmee u zit. Ook informeren we onze klanten over zaken die bij bepaalde producten belangrijk zijn. Ook geven we advies over merken, soorten en mogelijkheden van de producten waarmee we werken. Kortom u kunt de voordelen van onze ervaring benutten.

Wat als ik iets tijdens het bouwproces wil wijzigen?”  Van der Weerd Bouw werkt zeer flexibel. We weten als geen ander dat mensen tijdens een renovatie of verbouwing soms toch dingen nog willen aanpassen en willen afwijken van wat vooraf was afgestemd. Dat is in veel gevallen geen probleem. We overleggen helder met u en als er extra kosten gemoeid zijn laten we dat vooraf weten.

De verschillende diensten die we bieden? Van der Weerd Bouw biedt een breed scala aan bouwwerkzaamheden. Dat is handig, want zo hoeft u niet meerdere bedrijven in te huren tijdens uw verbouwing. We bouwen, verbouwen of renoveren onder meer badkamers, douche- en toiletruimtes, erkers, wanden, trappen, vloeren, vloerverwarming, etc. Ook leveren en plaatsen we keukens, kozijnen, deuren, dakkapellen, dakramen, hang- en sluitwerk in deuren en kozijnen. En we repareren en onderhouden zowel platte- als pannendaken en installeren  zonnepanelen. 

Wat we met regelmaat zien, is dat mensen zelf met een renovatie thuis beginnen en na verloop van tijd stranden. Losse elektra draden, lekkende badkamervloeren, losliggende tegels. Soms kunnen zaken makkelijk verholpen worden, soms lukt dat niet en moet de lekkende vloer er gewoon weer uit. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op.

Vacatures

Wij hebben meerdere vacatures open staan. Bekijk hier al onze vacatures. 

We bieden als werkgever in de bouw een plezierige werkomgeving in een gemotiveerd team van vakmannen (m/v).

slider-wagenpark

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONS

Ons adres

Industrieweg 3Q 
8263 AA Kampen

Volg ons

Chat openen
1
Stuur ons een Whatsappje
Hallo. Kunnen we je helpen?