Bel ons:

Op zoek naar een goede stukadoor? Neem contact op

Welkom bij Van Der Weerd Bouw Stukadoors, uw professionele partner voor stucwerk in Kampen, Dronten en omgeving. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de bouwbranche en hebben ons gespecialiseerd in stucwerk voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

U kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer, e-mailadres, WhatsApp of door het contactformulier op onze website in te vullen.  

T : 06 – 20 17 49 53
E : info@vanderweerdbouw.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Van Der Weerd Bouw

Het Stukadoors bedrijf dat altijd bereikbaar is

Ons team werkt snel en efficiënt, zodat we uw project snel klaar hebben en u zo snel mogelijk van uw nieuwe stucwerk kunt genieten. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste stukadoor een belangrijke beslissing is, daarom nemen we altijd de tijd om met u te praten en uw wensen te begrijpen.

Wij gaan altijd voor 110%

Bij Van Der Weerd Bouw streven we altijd naar een resultaat van 110%. Wij zijn niet tevreden totdat u dat bent. Wij geloven dat een goed stucstuwerk de basis is van elk bouwproject en daarom gaan we altijd voor het allerbeste resultaat.

Zo werken wij werken met de beste materialen en de nieuwste technieken, zodat we u altijd een hoogwaardig eindresultaat kunnen garanderen. 

Dinsdag contact opgenomen met Van der Weerd Bouw opgenomen en donderdag aan het eind van de dag was al het stucwerk klaar.

Fijn bedrijf. Snelle Service. Mooi stucwerk geleverd.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan

Ons adres

Industrieweg 3Q, Kampen

Chat openen
1
Stuur ons een Whatsappje
Hallo. Kunnen we je helpen?