fbpx

Bel ons:

Op zoek naar een ervaren stukadoor?

Wij zijn uw professionele partner voor stucwerk in Kampen, Dronten, Zwolle  en omgeving. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de bouwbranche en hebben ons gespecialiseerd in stucwerk voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Daarnaast kunnen wij zowel buiten- als binnen muren stuken. Ook bijvoorbeeld uw badkamer, dit vraagt weer om een speciale aanpak. Van sausklaar stuken tot sierpleister, alles is bij ons mogelijk.

✅ De Stukadoor uit je buurt
✅ Eerlijke prijs per m2
✅ Binnen drie weken aan de slag na aanvraag
✅ Snel, efficiënt & netjes
✅ 94% beveelt ons aan

Onze prioriteit is uw tevredenheid. Ontvang gratis advies en een prijsopgave door simpelweg ons formulier in te vullen. Wij gaan pas aan de slag als u 100% tevreden bent over de geboden oplossing.

Liever contact via andere wegen? Wij staan ook via onderstaande contactgegevens voor uw klaar:

📞 Bellen : 06 – 20 17 49 53
📧 E-mail : info@vanderweerdbouw.nl
📱 Whatsapp: 06 – 20 17 49 53.

Vraag vrijblijvend een offerte of advies aan

✅ 94% beveelt ons aan
✅ Honderden klanten gingen u voor
✅ Binnen 1 werkdag een offerte

Van Der Weerd Bouw

Het Stukadoors bedrijf dat altijd bereikbaar is

Ons team werkt snel en efficiënt, zodat we uw project snel klaar hebben en u zo snel mogelijk van uw nieuwe stucwerk kunt genieten. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste stukadoor een belangrijke beslissing is, daarom nemen we altijd de tijd om met u te praten en uw wensen te begrijpen.

Wij gaan altijd voor 110%

Bij Van Der Weerd Bouw streven we altijd naar een resultaat van 110%. Wij zijn niet tevreden totdat u dat bent. Wij geloven dat een goed stucwerk de basis is van elk bouwproject en daarom gaan we altijd voor het allerbeste resultaat.

Zo werken wij werken met de beste materialen en de nieuwste technieken, zodat we u altijd een hoogwaardig eindresultaat kunnen garanderen. 

Contact met Van der Weerd Bouw opgenomen en de volgende dag gelijk een prijs. Een week later was het stucwerk al klaar. Super!

Fijn bedrijf. Snelle Service. Mooi stucwerk geleverd.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan

Ons adres

Industrieweg 3Q, Kampen

Chat openen
1
Stuur ons een Whatsappje
Hallo. Kunnen we je helpen?